Курси з підвищення кваліфікації оцінювачів

    На базі Інституту післядипломної освіти Миколаївського національного аграрного університету в період з 26 жовтня по
    28 жовтня 2017 р. проходили курси з підвищення кваліфікації оцінювачів за напрямом «Експертна грошова оцінка земельних ділянок», на яких підвищили кваліфікацію 29 оцінювачів з Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.
    Для забезпечення повноцінного та високоякісного рівня освітнього процесу було запрошено провідних викладачів та спеціалістів з експертної грошової оцінки земельних ділянок:
Третяк Роман Антонович, кандидат економічних наук, в.о. професора Навчально-наукового інституту економіки та екології Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління;
   Мартин Андрій Геннадійович, доктор економічних наук, завідувач кафедри землекористування Національного університету біоресурсів і природокористування України;
Колосюк Анатолій Анатолійович, кандидат економічних наук, заступник директора з експертної роботи Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України;
    Прокопенко Сергій Васильович, начальник відділу оцінки земель Департаменту міжнародної співпраці та ринку земель Державної служби України з питань геодезії картографії та кадастру, секретар Екзаменаційної комісії.
    Навчання проводилося в сучасних аудиторіях обладнаних мультимедійними засобами навчання. Викладачами та слухачами було відмічено високий рівень організації освітнього процесу.
    У грудні 2017 р. планується проведення курсів з базової підготовки оцінювачів за напрямом «Експертна грошова оцінка земельних ділянок».

Запрошуємо всіх бажаючих!






інститут післядипломної освіти, підвищення кваліфікації, курси підвищення кваліфікації,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget