Цікаві зустрічі з психологом

Зустрічі з психологом завжди цікаві та повчальні. Студентське самоврядування та куратори академічних груп інженерно-енергетичного факультету завжди з великим задоволенням запрошують керівника психолого-педагогічної лабораторії науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості Миколаївського національного аграрного університету Рурик Галину Леонідівну.

08.11.2017 року відбулася дуже цікава зустріч здобувачів вищої освіти академічної групи М 1/1 з психологом, тема розмови: «Ефективна комунікація», «Профілактика негативних емоційних станів», «Як поводити себе на іспиті». 




Галина Леонідівна ознайомила присутніх з психологічними питаннями: як позбутися негативних думок і отримати позитивні, охарактеризувала психологічні особливості людини, визначила підхід до особливого формування колективу та інші повсякденні хвилюючі питання для спілкування.



В ігровій формі психолог намагався донести здобувачам вищої освіти, як досягнути успіху і що потрібно для цього робити. А треба просто вірити в себе. Розповідав, що потрібно людині для досягнення цілей у майбутньому. Галина Леонідівна говорила, що треба сміливо йти сходинами, бо кожна сходинка – це новий етап життя. Здобувачі вищої освіти проявили зацікавленість у вирішенні питання досягнення цілей через особистий розвиток.






У запропонованому психологом тренінгу присутні взяли активну участь. Рурик Галина Леонідівна на прикладі рівнів компетентності, навела алгоритм досягнення мети як процес подолання основних п’яти «сходинок»: неусвідомлена некомпетентність, усвідомлена некомпетентність, неусвідомлена компетентність, усвідомлена компетентність і професійна компетентність.





Неймовірно цікава зустріч закінчилась мотивованим гаслом Галини Леонідівні: «Через саморозвиток, через адекватну оцінку себе як особистості, через прийняття своєї індивідуальності Ви зможете досягти мети і бути щасливою людиною!».





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget