Інженер – професія майбутнього

    07.11.2017 року з майбутніми абітурієнтами відбувся тренінг на тему «Інженер – професія майбутнього», керівник – в.о. декана інженерно-енергетичного факультету к.пед.н., доцент Каріне Маркарівна Горбунова.
    До учнів ЗОШ з вітальним словом звернувся заступник декана з ВР Курепін В'ячеслав Миколайович, який визначив сутність поняття інженер, інженерія, представив учасників тренінгу – лідерів студентського самоврядування інженерно-енергетичного факультету Гавриленко Сергія, Софію Кічку, Красюченко Сергія, Олійника Костянтина, Бойчука Ігоря.
    Використовуючи ораторське мистецтво та уміння вести дискусію Гавриленко Сергій, Красюченко Сергій, Кічка Софія запропонували учням участь у вікторині на тему «Що вам відомо про винахідників та їх відкриття». Присутні в аудиторії жваво взяли участь у вікторині та продемонстрували наскільки добре вони знайомі з історією виноходів Архімеда, Леонардо да Вінчі, Ніколи Тесла та інших винахідників.



    За короткий час спілкування майбутні абітурієнти пройшли шлях від перших винахідників людства до науковців, які працюють на інженерно-енергетичному факультеті. Гавриленко Сергій, Красюченко Сергій, Софія Кічка, Олійник Костянтин розповідали про науковців- викладачів та науковців-здобувачів вищої освіти, які проводять дослідження в лабораторіях та наукових майданчиках факультету та їх досягнення.



    Проста гра, яку запропонували учням Гавриленко Сергій та Красюченко Сергій на тему «Що ви знаєте про спеціальність «інженер»?» перетворилася у справжній бій знань. Майбутні абітурієнти перебиваючи один одного надавали влучні відповіді. Не змогли втриматися від бурхливих емоцій Костянтин Олійник, Ігор Бойчук, Софія Кічка, вони включилися в захоплюючу інтелектуальну гру, яка допомогла учням дізнатися про інженерію ще більше. Вони відповідали на питання, розв’язували головоломки та дізнавались про інженерно-енергетичний факультет. Ця інформація приємно вразила майбутніх абітурієнтів.



    Учням у продовж тренінгу був запропонований конкурс на знання фактів про сучасного інженера. Були поставлені питання: «Яким має бути сучасний інженер?», «Чи вважаєте Ви, що інженер, це професія майбутнього?». Отримавши креативний простір, учні підвищили рівень обізнаності про вирішення інженерних завдань, об’єм знань, якими повинен володіти сучасний інженер, про популярність професії інженер.



    Лідери студентського самоврядування інженерно-енергетичного факультету розповіли майбутнім абітурієнтам про навчальну та позанавчальну діяльність здобувачів вищої освіти на інженерно-енергетичному факультеті, про формування активної життєвої позиції, розвиток якостей лідера, підготували презентацію, відео та фотоматеріали. 



    Присутній на цьому заході заступник декана з ВР Курепін В'ячеслав Миколайович відповів на всі питання, які виникали у наших майбутніх здобувачів вищої освіти. Крім того, у всіх локаціях він розповів майбутнім абітурієнтам про підготовчі курси, які допоможуть їм упевнено подолати всі етапи вступної кампанії.


    З перших хвилин заходу представники студентського самоврядування інженерно-енергетичного факультету подбали про те, аби створити у гостей святковий настрій. Усі учасники відзначили, що знайомство з інженерно-енергетичним факультетом справило на них велике враження. Воно допомогло визначитись із майбутньою професією та остаточно вирішити, де продовжити здобувати освіту після закінчення одинадцятого класу.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget