Профорієнтаційна робота кафедри методики професійного навчання

Кафедра методики професійного навчання проводить активну профорієнтаційну роботу серед учнів профтехучилищ міста та області. Зокрема, 25 жовтня 2017 року було організовано екскурсію для учнів машинобудівного ліцею до Миколаївського національного аграрного університету, на якій декан факультету довузівської підготовки доц. Марценюк І.М. розповів про історію аграрної науки в Південному краї, досягнення університету в різних галузях науки, освіти, культури, спорту тощо. 
Після відвідування музею «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині» учні побували в спортивних, тренажерних залах університету. Спілкувалася із учнівською молоддю заступник декана з навчальної роботи факультету менеджменту Тіщенко С.І. Вона розповіла про умови навчання і проведення дозвілля у студентів-менеджерів, показала сучасні навчальні аудиторії, тренінг-центр, лекційні аудиторії з мультимедійним оснащенням, окрім того, охарактеризувала економічну освітню спрямованість в університеті.  Все це створено зусиллями адміністрації університету та ініціативного колективу науково-педагогічних працівників університету.
Далі учні побували на інженерно-енергетичному факультеті, де їх зустрів заступник декана з виховної роботи Курепін В.М. Він розповів про досягнення інженерно-енергетичного факультету в різних галузях науково-пізнавальної  діяльності, а також звернув увагу на випускників нашого університету, які працевлаштовані в різних сферах виробництва країни, на умови навчання і проживання здобувачів вищої освіти в добре облаштованих гуртожитках університету. 
Студентський декан інженерно-енергетичного факультету Кічка Софія показала гостям лекційні, практичні, мультимедійні аудиторії, розповіла про різноманітне та цікаве дозвілля сучасної молоді.
Учні училища подякували адміністрації університету за організацію такої 
ґрунтовної і надзвичайно цікавої екскурсії до Миколаївського національного аграрного  університету і запевнили, що вони з радістю навчались би в такому чудовому закладі вищої освіти.      
К. пед.н., доцент кафедри методики 
професійної підготовки Літвінчук С.Б.

















інженерно-енергетичний факультет, кафедра методики професійного навчання

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget