Професійне свято біотехнологів на факультеті ТВППТСБ

    Щороку третьої неділі листопада наша країна відзначає професійне свято працівників галузі «Біотехнології та біоінженерія». Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти технологічного факультету не могли обійти стороною дану подію, оскільки мають безпосередню причетність до підготовки висококваліфікованих фахівців-біотехнологів.



    Так, 23 листопада співробітниками кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології на чолі із провідним біотехнологом Миколаївського НАУ, доцентом Оленою Іванівною Юлевич було організовано чудове свято як для науково-педагогічних працівників, так і для здобувачів вищої освіти – «XXI століття – золоте століття біотехнології».
    Люди, які одночасно встигають мріяти про майбутнє, писати лекції та влаштовувати свята – здобувачі вищої освіти напряму «Біотехнології та біоінженерія» академічних груп БТ 1/1, БТ 2/1 та БТ 3/1 у межах проведення свята влаштували цікаву та пізнавальну програму, яка за короткий час допомогла розглянути біотехнологію з різних сторін. А саме, студентство розподілилося на дві команди, які влаштували одна одній справжній «мозковий штурм», організували квести, до яких були залучені також і науково-педагогічні працівники факультету, різні конкурси, сценки, вірші та цікаві пізнавальні факти з біотехнології. 














    Висловлюємо щиру подяку організаторам даного заходу за культурний відпочинок і гарний святковий настрій.
    Зі святом, шановні працівники галузі «Біотехнології та біоінженерія»! Міцного здоров’я, творчої наснаги, мира та злагоди Вашим оселям!!!

заступник декана факультету ТВППТСБ з ВР О.І. Каратєєва

факультет ТВППТСБ, кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget