«НІБУЛОН» сприяє професійному становленню майбутніх фахівців Миколаївського НАУ

23 жовтня та 1 листопада 2017 року здобувачі вищої освіти 3 курсу факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології СВО «Бакалавр» відвідали компанію "НІБУЛОН – один із найбільших вітчизняних сільгосптоваровиробників, інвесторів і експортерів, один з лідерів вітчизняного аграрного ринку.
Дуже цікаву та пізнавальну екскурсію провели заступник директора з адміністративно-господарської частини Сергій Валерійович Філенко та  економіст відділу економічного аналізу та планування В’ячеслав Володимирович Сізов. Здобувачі вищої освіти ознайомилися з усіма ланками технологічного процесу морського перевантажувального терміналу компанії «НІБУЛОН» для перевалки зернових та олійних культур, з-поміж яких: кукурудза, пшениця, ріпак, ячмінь, соняшник. Зі здобувачами вищої освіти спілкувалися головні спеціалісти підприємства. Показали сучасну лабораторію і поінформували про роботу сучасного обладнання та автоматизованого методу прийому та відбору середніх проб зерна, що дає можливість паралельно приймати 3 лінії потоків транспорту і втричі збільшує темпи проведення аналізу з визначення якості зерна.
Виїзне заняття для здобувачів вищої освіти проходило з метою підвищення рівня практичної складової в підготовці фахівців для роботи в аграрному секторі нашої країни. Оглядаючи підприємство, здобувачі вищої освіти з цікавістю знайомилися з кожним його об’єктом і виробничим процесом, дивуючись умілому поєднанню промислової потужності із гарним та доглянутим ландшафтом.
Дуже вразили масштаби підприємства. Було цікаво подивитися, як відбуваються різні виробничі процеси – поділилася враженнями здобувач вищої освіти третього курсу Калашнікова Дарія. Наприкінці зустрічі задоволені гості подякували «за пізнавальну екскурсію та зазначили, що отримали дуже цінний досвід, ознайомившись із таким високоорганізованим підприємством, що може відіграти важливу роль у їхньому професійному становленні.

Кравченко Олена Олександрівна, к. с.-.г. н., доцент,
заступник декана з НДР факультету ТВППТСБ





факультет ТВППТСБ, екскурсія

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget