Інтелектуальна вікторина для першокурсників

    За ініціативою студентського декана інженерно-енергетичного факультету Софії Кічки та викладачів кафедри методики професійного навчання у лютому 2018 року на інженерно-енергетичному факультеті відбудеться епохальна інтелектуальна вікторина для першокурсників «Найрозумніший першокурсник». Першокурсники академічних груп спеціальностей «Енергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Агроінженерія» уже висловили бажання прийняти участь у змаганнях.



    Інтелект – один із найдорожчих ресурсів людини. Інтелектуальні здібності – властивості Інтелекту, що характеризують успішність інтелектуальної діяльності в конкретних ситуаціях з погляду правильності і швидкості перероблення інформації в умовах розв’язання завдань, оригінальності та різноманітності ідей, глибини і темпу научуваності, вираженості індивідуалізованих способів пізнання.
    Студентське самоврядування інженерно-енергетичного факультету запрошує для участі в вікторині першокурсників усіх факультетів МНАУ. У вас є час та бажання? Тож не зволікайте, ми чекаємо Вас! Заявку на участь у змаганнях Ви можете подати студентському декану інженерно-енергетичного факультету Софії Кічки.



    Змагання в вікторині будуть проходити в командному та в індивідуальному заліку. Склад команди три гравця. Питання вікторині будуть складені з дисциплін, які першокурсники вивчали у першому семестрі 2018-2018 навчального року. Ведучі вікторини будуть зачитувати питання різної тематики, і той гравець, хто першим встигне озвучити свою правильну версію відповіді отримує певну кількість балів. Кожен тур містить 15 запитань. Після кожного туру бали обнулюють і в наступному турі рахунок розпочинається знову.



    Гра складається з ІІІ турів. В першому турі беруть участь всі учасники команд. Після першого туру залишається по 2 учасника, що дали найбільшу кількість правильних відповідей. Якщо в двох і більше учасників, що претендують на місце в наступному турі, є однакова кількість балів, то між ними проводиться додатковий тур запитань. Після другого туру залишається по одному учаснику, що дали найбільшу кількість правильних відповідей, які визначать між собою хто є найрозумніший першокурсник. Команда переможець визначається за найбільшою кількістю балів набраних усіма учасниками команди в усіх турах вікторини.

Усі охочі можуть поспостерігати за найпотужнішою інтелектуальною битвою факультету!

інженерно-енергетичний факультет, інтелектуальна вікторина,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget