Екскурсія здобувачів вищої освіти обліково-фінансового факультету до компанії «Агротехсоюз»

    Здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету мали можливість долучитися  до діяльності Глобального Договору ООН щодо практичного впровадження Цілей сталого розвитку в українських компаніях та вдосконалити свої навички, що є важливими для їх майбутньої кар’єри.
    Яскравим представником вітчизняного бізнесу є компанія «Агротехсоюз» (м.Київ), що стала дослідним майданчиком для вивчення здобувачами вищої освіти досягнень у розвитку соціально орієнтованої компанії, котра послідовно відстоює у своїй діяльності права людини, принципи екологічної безпеки та бореться з проявами корупції. 
    Під час екскурсії молодь довідалася про те, що компанія заснована в 1997 році як офіційний сервісний партнер концерну CLAAS в Україні для введення техніки в експлуатацію, гарантійного обслуговування, ремонтів, навчання операторів машин, поставки запасних частин та витратних матеріалів. Наразі є офіційним дилером провідних німецьких виробників сільськогосподарських машин та обладнання, а саме CLAAS, LEMKEN, HORSCH та VALLEY.
Екскурсія розпочалася з ознайомлення роботи центрального офісу, де здобувачам вищої освіти та викладачам було презентовано майданчики з технікою, склади запасних частин, сучасні ремонтні майстерні, навчальні лабораторії. 
    Також студентську молодь ознайомили зі структурою та технологією роботи офісних приміщень, окрему увагу приділивши маркетинговим заходам компанії, роботі торгового відділу та підвищенню кваліфікації співробітників.
    Молодь мала змогу поставити запитання щодо особливостей організаційної побудови підприємства, конкурентного середовища, дотримання підприємством у своїй діяльності принципів Глобального договору ООН. 
    Наприкінці екскурсії представники компанії запропонували екскурсантам особисто  випробувати нову сучасну  сільськогосподарську техніку, що реалізує компанія «Агротехсоюз».
Щиро дякуємо керівнику компанії «Агротехсоюз»  Дергалюку Івану Володимировичу, керівнику відділу маркетингу Засімовичу Андрію Олексійовичу, співробітникам Бондаренку Володимиру Павловичу, Юрченку Володимиру Івановичу,  доценту НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Кавтиш Оксані Петрівні за організацію і проведення цікавої пізнавальної екскурсії та можливість «зануритися» майбутнім фахівцям у реальні умови функціонування сучасного підприємства аграрної сфери та питання становлення його корпоративної соціальної відповідальності!

Козаченко Л.А., канд. екон. наук, 
доцент кафедри обліку і оподаткування МНАУ






обліково-фінансовий факультет, кафедра обліку і оподаткування

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget