Звіти про закордонну практику

    30.10.2017 року на інженерно-енергетичному факультеті за планом роботи студентського самоврядування відбулася презентація звітів закордонної практики здобувачів вищої освіти. Відкрила засідання студентський декан Софія Кічка, яка доповіла присутнім про програми стажування, вимоги до кандидатів та запросила здобувачів вищої освіти, які вже побували на практики поділитися своїми враженнями.


    Першими виступили здобувачі вищої освіти Бірюков Андрій група Ен 3/2 та Губницький Олександр М 3/2, які розповіли присутнім про закордонну практику у м. Фічау, Німеччина. Учасники закордонної практики надали загальне уявлення про сільське господарство Німеччини, цікаво розповіли про умови праці, умови оплати праці, про відпочинок, про досвід який здобули при проходженні практики.



    Про умови закордонного стажування у виробничих процесах вирощування полуниці, овочів та фруктів по новітнім технологіям, на підприємствах біля м. Дрезден, Німеччина розповіли здобувачі вищої освіти Костирко Павло група М 4/3, Балдук Антон М 4/1. Їх розповіді про умови праці з використанням сільськогосподарської техніки викликали у присутніх цікаві питання.





    Здобувачам вищої освіти, які вже побували на практики було задано багато питань, зацікавленість проходження закордонної практики здобувачами вищої освіти інженерно-енергетичного факультету з кожним роком підвищується.
    Після закінчення заходу студентський декан Софія Кічка підвела підсумки та виразила задоволення від підготовки до звітів. Усі присутні в аудиторії виразили бажання продовжувати презентації-звіти перед здобувачами вищої освіти, які бажають виїхати на закордонну практику.

інженерно-енергетичний факультет, закордонна практика,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget