Знайти шлях до сердець майбутніх абітурієнтів

    28.10.2017 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів. Студентське самоврядування інженерно-енергетичного факультету не залишилося в стороні від цього урочистого заходу. Студентський декан Кічка Софія разом з здобувачами вищої освіти Маслєніковою Валерією група Ен 1/1, Бойчуком Ігорем група М 1/1 гостинно зустрічали майбутніх абітурієнтів біля експозиції інженерно-енергетичного факультету. Розповідаючи про здобуття факультету, вони знайомили учнів ЗОШ та ПТНЗ з умовами вступу на спеціальності факультету, умови навчання, розповідали про студентське життя та дозвілля.







    Щирий прийом та доброзичливе ставлення студентське самоврядування влаштувало учням ЗОШ та ПТНЗ на інженерно-енергетичному факультеті. При зустрічі з екскурсантами випромінювали позитив і радість Сергій Гавриленко Сергій Красюченко, Костянтин Олійник, Михайло Сербін. Завдяки гумору, посмішкам і оптимістичному настрою, дивуючи оточуючих веселими добірними жартами і мініатюрами вони знайшли шлях до сердець майбутніх абітурієнтів.







    Смачною родзинкою для учасників Дня відкритих дверей став обід у студентській столовій інженерно-енергетичного факультету. Шеф повар Полякова Світлана Василівна зі своїми помічниками нагодувала учнів чудовими, смачними стравами. Допомогли своєчасно підготувати обід для учасників заходу здобувачі вищої освіти Азза Оксана, Тримпол Олександр, Вишняков Дмитро, Муляр Анастасія.



інженерно-енергетичний факультет, абітурієнти, набір,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget