Миколаївський НАУ отримав доступ до Web of Science

Доступ до міжнародних баз даних Scopus та Web of Science за кошти держбюджету матимуть майже 100 українських вишів та наукових установ МОН. Про це повідомив заступник Міністра освіти і науки Максим Стріха під час конференції  «Використовуй інформацію на 100% – від ідеї до патенту».
ВНЗ та наукові установи були відібрані спеціально створеною Комісією, куди увійшли представники МОН, Державної-науково-технічної бібліотеки та самих університетів і наукових установ МОН. Комісія враховувала такі критерії, як спосіб організації доступу до електронних наукових баз даних, можливість надання такого доступу іншим організаціями, кількість публікацій у наукових журналах, що включені до Web of Science Core Collection та Scopus, тощо.
З повним переліком університетів та наукових установ МОН можна ознайомитися за посиланням. - йдеться в повідомленні МОН України.
    У цьому переліку є і Миколаївський НАУ, який отримав доступ до бази даних Web of Science.
    Відповідний наказ МОН  № 1286 від 19.09.2017 року «Про надання доступу вищим навчальним закладам і науковим установам, що знаходяться у сфері управління Міністерства освіти і науки України, до електронних наукових баз даних» підписано міністром освіти Лілією Гриневич.
    Нагадаємо, що Web of Science — це платформа, на якій розміщено бази наукової літератури і патентів. Web of Science охоплює матеріали з природничих, технічних, біологічних, суспільних, гуманітарних наук і мистецтва. Центральною частиною платформи є наукометрична, реферативна, міжнародна база даних Web of Science Core Collection WoS(CC), яка включає в себе понад 18000 провідних журналів, розміщені у трьох ключових індексах наукової літератури.
Доступ до електронних наукових баз даних дозволить українським вченим працювати з найбільш актуальною інформацією. Це сприятиме тому, що якість досліджень і розробок у наших ВНЗ та наукових установах підвищуватиметься
    Таким чином, науково-педагогічні працівники та співробітники підрозділів Миколаївського НАУ мають можливість з будь-якого комп'ютера університету отримати доступ до зазначеної бази даних за посиланням:


У разі виникнення технічних проблем з доступом до ресурсу, прохання звертатися за тел.: (0512)50-03-27

науково-дослідний відділ, міжнародне співробітництво, Web of Science

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget