Від теорії до практики

    Практична підготовка є одним із найважливіших критеріїв підготовки здобувачів вищої освіти у Миколаївському національному аграрному університеті. З метою удосконалення теоретичних знань 17 жовтня для здобувачів вищої освіти факультету агротехнологій четвертого курсу було проведено екскурсію до особистого підсобного госсподарства «Павлівських» (Херсонська область, Бориславський район, с. Веселе).
    Захід відбувся за фінансової підтримки Українського проекту бізнес розвитку плодоовочівництва (UHBDР) в рамках реалізації спільних заходів Миколаївського НАУ під керівництвом декана факультету перепідготовки і підвищення кваліфікації Віталія Вікторовича Кузьоми.
    ОПГ Павлівських, що розташоване на березі Каховського водосховища, спеціалізується на вирощуванні винограду, посадкового матеріалу малини, суниці та ожини в закритому ґрунті. В господарстві вирощується більше 150 сортів винограду. 
    Ознойомча екскурсія пройшла у два етапи. На першому етапі академік Михайло Павлівський та його син із великим задоволенням ділилися знаннями щодо передових технологій вирощування сільськогосподарських культур у теплицях та на відкритому ґрунті. 
На другому етапі – пан Михайло провів лекцію, де більш детально ділився із майбутніми фахівцями здобутками, досвідом помилок та подальшими планами.
Здобувачі вищої освіти залишилися в захваті від зустрічі та були вражені агротехнічним розвитком господарства «Павлівських».



2017, фппк, екскурсія

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget