Профорієнтаційна робота серед учнів ЗОШ Вознесенського району

    06 жовтня 2017 року викладачі кафедри зоогігієни та ветеринарії факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології провели профорієнтаційну роботу серед учнів 11 класів ЗОШ Вознесенського району. Науково-педагогічні працівники університету відвідали Щербанівську, Воронівську, Таборівську та Дорошівську школи.
    З учнями були проведені бесіди про напрями підготовки фахівців, структуру, наукову та виховну роботи, переваги та перспективи навчання у Миколаївському НАУ, можливості проходження виробничих практик за кордоном, навчання на військових кафедрах, тощо. 
    За круглим столом із директором Дорошівської школи Кузнєцовою Любовью Василівною обговорені питання організації екскурсії учнів та їх батьків до університету, де молодь познайомиться з матеріально-технічною базою, навчально-методичним забезпеченням освітнього процесу.
    Учням 11 класу школи представлена інформація про факультети університету, про підготовчі курси, які організовані в Миколаївському НАУ, про День відкритих дверей, який відбудеться 28 жовтня 2017р.

   Дякуємо дирекціям ЗОШ Вознесенського району за співпрацю із ректоратом Миколаївського національного аграрного університету!!!

доценти кафедри зоогігієни та ветеринарії Бондар А.О., Кириченко В.А.

2017, кафедра зоогігієни та ветеринарії, факультет ТВППТСБ, профорієнтаційна робота, учні,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget