Батьківські збори на інженерно-енергетичному факультеті


    20.10.2017 року на інженерно-енергетичному факультеті була проведена зустріч з батьками першокурсників. На зустріч прибули майже всі батьки, які спілкувалися з керівництвом деканату, студентським деканом Софією Кічкою, кураторами академічних груп.


    В.о. декана інженерно-енергетичного факультету Горбунова Каріне Маркарівна розповіла батькам про початок навчання здобувачами вищої освіти першого року навчання, ознайомила з керівними документами про вищу освіту, постановами КМУ про соціальний захист, про умови отримання стипендій, представила кураторів академічних груп, надала батькам необхідну інформацію про умови навчання.



    Дуже корисну інформацію отримали батьки від керівника Науково-просвітницької лабораторії психолого-педагогічних інноваційних технологій розвитку особистості Рурик Галини Леонідівни. Її участь у батьківських зборах та виступ на тему: «Особливості адаптаційних процесів; як допомогти дитині при зміні форми навчання» приємно вразив батьків.
    Галина Леонідівна розповіла про консультативно-методичну допомогу всім учасникам навчально-виховного процесу з питань виховання студентської молоді, створення психологічних умов для її розвитку, заходах про своєчасне попередження відхилень у становленні особистості, міжособистісних стосунках, запобігання конфліктам та інше.


    Інформацію про динаміку студентського життя у всіх його напрямках, починаючи від культури особистості, спорту, творчості до участі у різноманітних заходах на факультеті батьки отримали від студентського декану Софії Кічкі.
    Про виховній процес на факультеті, студентське життя в гуртожитку, соціальний захист здобувачів вищої освіти, заходи у яких проявили себе здобувачі вищої освіти першого року навчання розповів заступник декана з ВР Курепін Вячеслав Миколайович.



    Батьки мали змогу спілкуватися з кураторами академічних груп. Кураторами була надана інформація про результати першої атестації, рекомендації про засоби батьківського контролю над успішністю та відвідуванням занять.
    Усі бажаючі змогли індивідуально поспілкуватися з в.о. декана інженерно-енергетичного факультету Горбуновою Каріне Маркарівною, заступником декана з ВР Курепіним Вячеславом Миколайовичем, студентським деканом Софією Кічкою. При спілкуванні з батьками керівництво деканату, куратори академічних груп, студентський декан отримали корисну інформацію про особисті якості першокурсників, яку обов’язково будуть використовувати у подальшій роботі з здобувачами вищої освіти.

інженерно-енергетичний факультет, батьківські збори,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget