Зустріч зі співробітником Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Миколаївській області

    Найчастіше людина починає замислюватися про свій спосіб життя і стан свого здоров'я, коли трапляється якась проблема, з'являється хвороба чи нездужання. Тому треба вже сьогодні замислюватися, як теперішній спосіб життя позначається на твоєму здоров'ї. 
    На обліково-фінансовому факультеті Миколаївського національного аграрного університету стартував цикл зустрічей студентської молоді з фахівцями різних галузей життєдіяльності людини, що пропагують здоровий спосіб життя і попереджають про небезпеку. 
    На початку жовтня 2017 року здобувачам вищої освіти ІІІ курсу обліково-фінансового факультету співробітник Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Миколаївській області, підполковник поліції Віталій Сологуб розповів про наслідки вживання наркотичних речовин.
    Підполковник поліції продемонстрував декілька відеофільмів із зазначеної тематики, коментуючи шокуючі життєві приклади, тяжкі наслідки вживання наркотичних та психотропних речовин, приголомшливі дані статистики.
    Також правоохоронець надав роз’яснення слухачам щодо вимог чинного законодавства України про адміністративну та кримінальну відповідальність за придбання, зберігання і вживання наркотиків.
    Турбота про своє здоров'я не має бути проблемою. Турбота про своє здоров'я повинна бути способом життя. Здоровим способом життя!

Кафедра обліку і оподаткування



кафедра обліку і аудиту, студенти МНАУ, обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget