Подвійне свято на факультеті ТВППТСБ

    13 жовтня 2017 року на технологічному факультеті відзначили два професійні свята – «День працівників стандартизації та метрології» та «День працівників харчової промисловості». Ця подія є значущою для технологічного факультету, адже у 2017-2018 н.р. факультетом вперше в його історії було набрано групу здобувачів вищої освіти за освітньою спеціальністю 181- «Харчові технології».
    Студентською молоддю академічних груп ХТ 1/1 та ММ 1/1 на чолі з кураторами – доцентами Стріхою Л.О. та Стародубцем О.О. було організовано доброчинну акцію-ярмарок. А кошти, зібрані від продажу солодощів, будуть передані  вихованцям Привільнянської школи-інтернат.
    У межах проведення свята проведено «круглий стіл» «Технологія та метрологія – це мистецтво», на якому були почесні гості – представники провідних підприємств Миколаївщини, а саме – директор ПП «Малицький» Малицький Владислав Ігорович, директор ТОВ «Миколаїврибпром» Парастаєв Сергій Володимирович, а також директор Центру громадського харчування Миколаївського національного аграрного університету Білоус Вікторія Петрівна, яка привітала здобувачів вищої освіти солодким подарунком. Бесіда пройшла в дружній, теплій атмосфері. Керівники підприємств поділилися власним досвідом у досяганні успіху, підтвердивши, що отримання міцних професійних знань – це вивірений шлях до гідного вступу молодих людей до самостійного життя. Змістовна та цікава розповідь глибоко зацікавила і викликала у наших здобувачів вищої освіти впевненість у правильності вибору спеціальності.
    Факультет ТВППТСБ висловлює щиру подяку В.І. Малицькому, С.В. Парастаєву та В.П. Білоус, що знайшли час і завітали на свято.
    Зі святом шановні працівники метрології і стандартизації та харчової промисловості! Міцного здоров’я, творчої наснаги мира та злагоди Вашим оселям!!!

Заступник декана факультету ТВППТСБ з ВР О.І. Каратєєва



























факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget