Екскурсія учнів 10-х та 11-х класів Врадіївської районної гімназії

     13 жовтня 2017 року Миколаївський національний аграрний університет з дружнім візитом відвідали учні 10-х та 11-х класів Врадіївської районної гімназії.
      Під час екскурсії учні ознайомилися з історією розвитку аграрної освіти на півдні України у музеї університету «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині»; з роботою навчальної лабораторії кафедри фінансів і кредиту «Навчальний банк».
    З учнями поспілкувався перший проректор Миколаївського національного аграрного університету Д.В. Бабенко. Декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк та відповідальний секретар приймальної комісії О.І. Мельник ознайомили абітурієнтів з правилами вступу до ВНЗ України та надали інформацію про можливості та переваги навчання на підготовчих курсах Миколаївського національного аграрного університету.
 
   Учні відвідали факультет менеджменту, обліково-фінансовий факультет, факультети агротехнологій, інженерно-енергетичний та ТВППТСБ, посмакували страви власного виробництва у їдальні Миколаївського національного аграрного університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget