Профорієнтаційна робота кафедри економіки підприємств

  8 вересня 2017 року викладачі кафедри економіки підприємств за доброю традицією співпраці Миколаївського національного аграрного університету із загальноосвітніми навчальними закладами Врадіївського району відвідали Адамівську, Доброжанівську, Захарівську та Врадіївську районну гімназію.
   Під час зустрічей з учнями та їх батьками викладачі кафедри надали інформацію про філію підготовчих курсів Миколаївського національного аграрного університету та особливості вступної компанії 2017-2018 н. р.
  Із загальноосвітніми навчальними закладами Врадіївського району Адамівською, Доброжанівською, Захарівською та Врадіївською районною гімназією було укладено угоди про спільну діяльність.
   Дякуємо усім директорам та класним керівникам шкіл та гімназії Врадіївського району, а також особисто Висоцькому Петру Тимофійовичу (голова Врадіївської районної ради), Мокряк Олені Миколаївні (начальник відділу освіти Врадіївської райдержадміністрації) та Лисак Тетяні Василівні (методист відділу освіти Врадіївської райдержадміністрації) за багаторічну плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget