Підсумки проведення учнівського зльоту «Лідери Миколаївщини»

Цього року 22-24 вересня Миколаївський національний аграрний університет гостинно прийняв учнівських лідерів міста Миколаєва та Миколаївської області. До університету завітали учнівські президенти та відмінники навчання зі всієї Миколаївщини. На гостей очікувала насичена розважальна програма – концерти, тренінги, спортивні змагання, флешмоб, фотосесії, прогулянки та екскурсії містом.





Протягом трьох днів проведення учнівського зльоту «Лідери Миколаївщини» молодь була задіяна у численних заходах. Взявши участь у спортивних змаганнях із різних видів спорту, зокрема шахи, підтягування на перекладині, дартс, стрибки на скакалці, учні продемонстрували свою фізичну підготовку та впевненість у пропагуванні та підтримці здорового способу життя. 





Під час засідання об’єднаної ради учнівського самоврядування за участю студентського самоврядування університету відбувся конструктивний діалог, було обговорено важливі та нагальні питання діяльності та ролі учнівського самоврядування у житті школи. Наприкінці ради спільним рішенням молоді було обрано голову учнівського самоврядування Миколаївської області – людину, яка в подальшому зможе співпрацювати та об’єднати всю учнівську еліту Миколаївщини. 





Символічним для молоді стало проведення флешмобу «Долоні єднання», як знак єдності та дружби. Запам’ятається кожному учаснику зльоту відвідування Міського притулку для людей похилого віку та інвалідів, де волонтери нашого університету є постійними гостями та вірними друзями. У притулку та у внутрішньому дворику університету учні  висадили троянди на знак доброї пам’яті та співпраці.














Багато цікавого та корисного молодь дізналася під час тренінгів «Лідерські якості особистості», протягом яких було розкрито питання мотивації, досягнення цілей, розкриття лідерських якостей.


Яскраві враження про університетську освіту та студентське життя подарували школярам здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники університету під час екскурсій навчальними корпусами, урочистого відкриття та святкового концерту, української дискотеки. Кожному учаснику зльоту було приділено максимум уваги, аби кожен відчував себе впевнено й розкуто.










Під час урочистого закриття заходу було підведено підсумки та нагороджено найактивніших учасників у певній номінації. 



виховна робота, учнівський зліт

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget