Об’єднані свинарством: коли партнери стають друзями, а проблеми вирішуються разом!

6 червня у Києві відбулася наймасштабніша подія свинарської галузі – ІХ Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство». Даний захід об’єднав понад 600 гостей, серед яких науковці ВНЗ та наукових установ, виробники, переробники, представники Мінагрополітики, Держпродспоживслужби, міжнародних організацій та посольств. У якості учасника на конгрес завітав в. о. завідувача кафедри технології виробництва продукції тваринництва Миколаївського національного аграрного університету Лихач Вадим Ярославович.

Конгрес розпочалася вітальним словом  Артура Лози, Президента Асоціації «Свинарі України» та Оксани Юрченко, Віце-президента АСУ.

Під час ІХ Міжнародного конгресу «Прибуткове свинарство» в учасників події в рамках Бізнес-секції була змога обговорити найкритичніші питання галузі – відкриття ринку землі, держдотації, екологічні перипетії. А ситуації з АЧС в Україні та шляхам її подолання присвятили Круглий стіл під назвою «Коли ситуація з АЧС стане в Україні контрольованою?». До обговорення долучилися представники профільних органів, зокрема Держпродспоживслужби, ФАО та ЄБРР, а також вітчизняні свинарі.

Крім того, вперше під час конгресу відбулася відверта розмова виробників і переробників свинини. Спеціально організований круглий стіл ««Цінові гойдалки»» та інші нюанси кооперації свинарів та м’ясопереробників».

«Кипіла» робота і під час двох вузькоспеціалізованих секцій – Технологічної та Ветеринарної. Вітчизняні та міжнародні експерти ділилися знаннями та досвідом. Мова йшла про годівлю, менеджмент, вентиляцію тощо – всі ті аспекти, успішно керуючи якими можна суттєво покращити результати свого господарства.

Наступного дня 07.06.2017 року було відвідано XXIX Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2017». «АГРО-2017» – це головна агропромислова виставка України і Східної Європи, яка виступає платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій та розвитку всіх сфер АПК України; діловий захід, що відкриває можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектора. Це унікальна можливість для діалогу з представниками українських асоціацій, малими та великими підприємствами, іноземними інвесторами. Саме на «АГРО-2017» вирішується стратегія розвитку аграрного сектора на найближчі роки.








факультет ТВППТ, факультет ТВППТ, 2017, конгрес,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget