Підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит»

4-6 квітня 2017 р. згідно з наказом Міністерства освіти і науки України №1266 від 20 жовтня 2016 року на базі економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся фінальний етап ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит». Миколаївський національний аграрний університет у конкурсі представляли здобувачі вищої освіти  обліково-фінансового факультету Ірина Малиновська та Микола Захиров з науковою роботою на тему «Оцінка індикаторів стану фінансової безпеки та їх вплив на рівень економічної безпеки України» під керівництвом кандидата економічних наук Полторак А. С.
За результатами конкурсу Ірина Малиновська отримала диплом II ступеня, а Микола Захиров нагороджений грамотою за активну участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит».
Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 137 студентських наукових робіт, що надійшли з 72 вищих навчальних закладів України. До складу галузевої конкурсної комісії, яку сформовано за поданнями ВНЗ, входило 35 провідних науково-педагогічних працівників з 19 ВНЗ  України, у т.ч. представники економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.


За результатами заочного етапу Конкурсу 15 березня 2017 року галузевою конкурсною комісією претендентами на перемогу були визначені та запрошені до участі у підсумковій науково-практичній конференції 54 автора 44 студентських наукових робіт. На науково-практичній конференції 4-6 квітня 2017 р. виступило 48 студентів з 35 ВНЗ України. У роботі галузевої конкурсної комісії, що здійснила оцінювання виступів студентів, взяли участь 30 провідних науково-педагогічних працівників.
Виступаючі висловили подяку учасникам Конкурсу, їх науковим керівникам за наполегливу працю у пошуках нових ідей щодо розв’язання актуальних проблем розвитку та вдосконалення фінансової системи України, відзначили необхідність проведення таких наукових заходів з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання та активізації науково-дослідної роботи студентів. 

В свою чергу, учасники фінального етапу Конкурсу разом з представниками своїх ВНЗ подякували організаторам Конкурсу за теплий прийом та проведення інтелектуальних змагань на принципах об’єктивності, науковості й творчої спрямованості.



Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт Ірину Малиновську та Миколу Захирова і бажаємо творчих успіхів, перспектив, та професійного зростання в ім’я процвітання незалежної України!


обліково-фінансовий факультет, кафедра фінансів і кредиту, 2017

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget