ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Біологія» за напрямом «Біологія рослин»

Протягом 12-14 квітня 2017 року на базі факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету проводився ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Біологія» за напрямом «Біологія рослин», в якому взяли участь 97 здобувачів вищої освіти з 20 вузів України.

Переможців визначали за сумою балів, які вони набрали в результаті трьох етапів конкурсу: теоретичного туру, виконання тестових завдань та практичної роботи. В результаті напруженої та безкомпромісної боротьби призерами стали 10 студентів із 7 вузів: Миколаївського національного аграрного університету, Львівського національного аграрного університету, Харківського національного аграрного університету імені В. В. Докучаєва, Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, Центральноукраїнського національного технічного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». 

Загальнокомандне перше місце завоювала команда Миколаївського національного аграрного університету у складі Сокіл Лесі, Загуменної Тетяни, Остапенко Олени, Ткаченко Андрія та Бєлашова Богдана. В індивідуальному заліку найбільшу кількість балів набрала Сокіл Леся – 182 із 200 можливих і виборола перше місце.

Для учасників конференції була підготовлена змістовна культурна програма: вони відвідали Миколаївський зоопарк, краєзнавчий музей, музей суднобудування і флоту. милувалися нічним Миколаєвом. Але важливим було поява нових друзів, нові знайомства та враження від спілкування.


Відкриття Олімпіади
Учасники ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з біології з 20 вузів України

Виконання теоретичного туру


Виконання тестових завдань


Виконання лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Мікробіологія з основами вірусології»

Виконання лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Мікробіологія з основами вірусології»

Виконання лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Фізіологія рослин»


Виконання практичної роботи з навчальної дисципліни «Ботаніка»


Рішення задачі з навчальної дисципліни «Генетика»

Нагородження учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» за напрямом «Біологія рослин»


Закриття ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія»

2017, Всеукраїнська студентська олімпіада, олімпіада з біології, факультет агротехнологій,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget