Валентину Павловичу Рибалко – 80 років!!!

8 жовтня 2016 року виповнилося 80 років – доктору сільськогосподарських наук, професору, академіку Національної академії аграрних наук України, Заслуженому діячу науки і техніки України, двічі лауреату Державної премії України в області науки і техніки, головному науковому співробітнику Інституту свинарства і АПВ НААН України – Рибалко Валентину Павловичу.

Безумовно, Миколаївський національний аграрний університет також долучився до такої знаменної події. Викладачі факультету Т
ВППТСБ: доц. кафедри технології виробництва продукції тваринництва Лихач В.Я.,  Галімов С.М. та доц. кафедри зоогігієни та ветеринарії Мельник В.О. були відряджені до м. Полтави задля вшанування ювіляра 11 жовтня 2016 року в актовому залі Інституту свинарства і АПВ НААН України, де мали змогу особисто привітати шановного Валентина Павловича.

У зв’язку з цим, від всього колективу МНАУ, шановний Валентине Павловичу, прийміть найщиріші привітання з Днем народження та побажання міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя і творчих успіхів.



факультет ТВППТСБ, співробітники факультету ТВППТСБ, кафедра ТВПТ, юбілей

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget