Заходи, присвячені 203-й річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка

Кожного березня ми вшановуємо пам'ять славетного українського поета, художника, культурного діяча – Тараса Григоровича Шевченка. Цього року до 203-ї річниці з дня народження Кобзаря у Миколаївському національному аграрному університеті заплановано проведення низки заходів, зокрема І етапу олімпіади з української мови та історії України, конкурсу читців творів Т.Г. Шевченка «І голос твій, і пензель твій, і слово…», виставки студентських та викладацьких робіт декоративно-ужиткового мистецтва «Всесвіт Тараса Григоровича Шевченка» у музеї університету,  виставок у бібліотеці та її філіях, літературних читань, кураторських годин, «круглого столу» на тему «Тарас Шевченко – світоч української культури», перегляд вистави народної театральної студії «М.А.С.К.А.» університету про долю видатного митця, перегляд фільму «Таємниці генія Шевченка».



13 березня у святковій залі університету традиційно відбулися Шевченківські читання, на які зібралися науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти – поціновувачі шевченківського слова. Студентська молодь декламувала вірші Кобзаря, вкладаючи у свої виступи всю душу. 







Проректор із виховної роботи Наталія Шарата привітала всіх небайдужих до українського слова, подякувала всім учасникам за чудові виступи, а також вручила грамоти переможцям І етапу олімпіади з української мови, історії України, історії української культури.





Захід видався надзвичайно яскравим, сповненим любов’ю до українського слова та повагою до славетної постаті Тараса Григоровича Шевченка.

виховна робота, студентська молодь мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget