Вручення дипломів випускникам факультету ТВППТСБ

1 березня 2017 року відбулося урочисте вручення дипломів випускникам факультету ТВППТСБ освітнього ступеня «Магістр» освітньої спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми навчання. Цього року дипломи отримали 43 випускники, з них 4 – з відзнакою. З вітальним словом до випускників звернувся перший проректор Миколаївського національного аграрного університету, професор Дмитро Володимирович Бабенко, який привітав усіх із успішним завершенням навчання та отриманням повної вищої освіти. Декан факультету ТВППТСБ, професор Михайло Іванович Гиль під час своєї промови зазначив, що протягом навчання в університеті випускники продемонстрували не лише високу успішність в опануванні навчальних дисциплін, але й активну організаторську, наукову та громадську діяльність. Завідувачі випускових кафедр тепло і сердечно привітали випускників та побажали їм зайняти гідне місце в житті, берегти землю та шану до праці й власної професії.
У свою чергу випускники висловили слова вдячності та поваги всім науково-педагогічним працівникам, батькам, рідним, які впродовж майже 6 років не тільки навчали, а й допомагали добрим словом та порадою, побажавши колективу університету професійного процвітання, натхнення та розумних і наполегливих студентів.
Дякуємо вихованцям художньо-мистецького центру «Експромт» та їх керівнику Борисовій-Яризі Аліні Миколаївні за музичний подарунок та теплі слова, які надійшли на адресу випускників та їхніх батьків.
Вітаємо випускників і сподіваємося, що дипломи, які вони отримали – це старт у щасливе та успішне майбутнє!
Заступник декана з ВР, доцент О.І. Каратєєва














факультет ТВППТСБ, вручення дипломів, студентська молодь мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget