Вчені Відділення зоотехнії Національної академії аграрних наук України на факультеті ТВППТСБ

За традицією факультету та відповідно до рішення вченої ради університету, здобувачам вищої освіти окрім штатних науково-педагогічних працівників, лекційні й лабораторно-практичні заняття традиційно проводять запрошені особи – науковці, фахівці з виробництва, колеги з-за кордону.
Так, нещодавно, для магістрів освітньої спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» провів лекційні заняття відомий фахівець у галузі зоотехнії – Рубан Сергій Юрійович, доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН. Зустріч відбулась у розрізі вивчення дисципліни «Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва». 
Професор Рубан нещодавно повернувся з унікального й перспективного підприємства ТОВ «Єкатеринославське», відомого як найбільше у Європі з одночасного утримання швіцької худоби. Під час зустрічі зі здобувачами вищої освіти вчений поділився передовим вітчизняним досвідом, що розвинутий у кращих підприємствах України, розповів про актуальні бізнес-рішення у галузі молочного і м’ясного скотарства в умовах США, країн ЄС, Ізраїлю, де йому не одноразово довелось працювати. 
Отже, сучасні технології стрімко «вбирають у себе» інновації, без яких успіху в бізнесі марно очікувати. А проведена лекція вкотре довела, що молодді такі заняття вкрай необхідні, адже саме фахівці – і науковці, і практики одночасно нині володіють технологіями та інформацією, та знають шлях до успіху…
Дякуємо Вам, професоре Сергію Юрійовичу за науку й поради, за любов до професії.
Студенти-магістри та заступник декана з НДР, 
доцент О.О. Кравченко







факультет ТВППТСБ, студентська молодь мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget