Тарас Шевченко – світоч української культури

14 березня 2017 року у Миколаївському національному аграрному університеті з метою відзначення 203-ї річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка було проведено «круглий стіл» на тему «Тарас Шевченко – світоч української культури». Кожен учасник заходу підготував цікаві виступи, розкриваючи всі грані масштабної творчості генія української культури. Так, кожен мав змогу дізнатися більше про Тараса Шевченка як поета, художника, ліричну особистість, таємниці його особистого життя, місце його творчості в іншомовному просторі.
Під час «круглого столу» з вітальним словом до всіх учасників звернулася проректор із виховної роботи, доктор педагогічних наук, доцент кафедри українознавства Наталія Шарата, подякувавши всім учасникам за цікаві доповіді, інтерес до української культури та любов до українського слова, а також нагородила грамотами переможців конкурсу читців творів Т.Г. Шевченка «І голос твій, і пензель твій, і слово…».
Вітаємо всіх переможців та учасників заходів, присвячених 203-й річниці з дня народження світоча української культури – Тараса Григоровича Шевченка.





виховна робота, студентська молодь мнау, розмовний жанр

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget