Пам’яті Великого Кобзаря – Тараса Шевченка

09-10 березня 2017 року науково-педагогічний та студентський колектив інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету взяв участь у вшануванні пам’яті генія українського письменства – Тараса Григоровича Шевченка.
Вже традиційно протягом тижня студентським самоврядуванням, кафедрою методики професійного навчання, співробітниками факультету було проведено низку виховних заходів, зокрема тематичні кураторські години, виставка художньої літератури, інсценізації, конкурс читців поетичних творів Тараса Шевченка, виставка виробів і малюнків, присвячених постаті Великого Кобзаря.
Метою цих заходів було поглиблювати знання здобувачів вищої освіти про постать Т.Г. Шевченка, розкрити велич українського генія, наблизити його до серця кожного громадянина, стимулювати пізнавальний інтерес до його життєвого і творчого шляху, виховувати шану і повагу до Шевченка та його творчості, гордість і патріотизм українського народу.
Розповіли про цікаві сторінки життя поетачлени студентського самоврядування: Попудіна Людмила (група Ен 1/2), Косенко Володимир (група М 1/1). Інсценізували уривки творів Тараса Шевченка Кічка Софія (група Ен 1/2), Сищенко Андрій (група М 1/1), Сербін Михайло (група М 1/1), Олійник Костянтин (група Ен 1/1). Також лунали пісні на слова Тараса Григоровича у супроводі гри на унікальному українському інструменті – бандурі, вражаючи присутніх не лише чудовим голосом та майстерністю виконання, а й підкреслюючи особливу силу поетичного слова українського генія, його невмирущу славу.
З нагоди річниці від дня народження великого українського поета упродовж двох днів були відкриті одразу дві міні-експозиції: виставка художньої літератури та декоративно-ужиткового мистецтва.
Проведені заходи нікого не залишили байдужим. Кожен відчув себе частинкою великого українського народу, який з такою любов’ю і болем оспівував у своїх творах великий український митець.
ФОТОЗВІТ
Експозиції виставки художньої літератури та декоративно-ужиткового мистецтва.


Заступник декана з виховної роботи представляє учасників заходу.


Проведені заходи нікого не залишили байдужим. Кожен відчув себе частинкою великого українського народу.


Здобувачі вищої освіти факультету із задушевним почуттям та ліризмом декламували поезію Т.Шевченка, інсценізували уривки творів, розповідали про цікаві сторінки життя поета.





Переможці конкурсу читців поетичних творів Тараса Шевченка інженерно-енергетичного факультету: Олійник Костянтин (група Ен 1/1), Попудіна Людмила (група Ен 1/2), Сербін Михайло, Косенко Володимир,Сищенко Андрій(група М 1/1), Кічка Софія (група Ен 1/2).


інженерно-енергетичний факультет, Шевченко, студентська молодь мнау, виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget