Фахові випробування магістрів факультету ТВППТСБ з освітньої спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Згідно з чинним стандартом із підготовки фахівців освітньої спеціальності 204 «ТВППТ» та відповідно до рішення Вченої ради Миколаївського НАУ протягом 20-24 лютого 2017 року факультет ТВППТСБ, його співробітники та здобувачі вищої освіти мали змогу спостерігати й бути присутніми на процедурі фахового оцінювання складом Екзаменаційної комісії випускників-магістрів, які захищали власноруч підготовлені випускні магістерські (дипломні) роботи, що були виконані під час спеціально-технологічної виробничої переддипломної практики.
Очолив комісію за дорученням ректора університету, академіка НААН В’ячеслава Сергійовича Шебаніна, Рубан Сергій Юрійович – доктор с.-г. наук, професор, член-кореспондент НААН. До складу комісії увійшли доктори с.-г. наук, професори: Підпала Т.В., Патрєва Л.С., Гиль М.І.
Усі 43 дипломні роботи було перевірено спецвідділом університету на наявність плагіату, пройшли попередній розгляд на випускових кафедрах та на підприємствах фахівцями галузі і далі, за встановленою процедурою, були захищені своїми авторами з єдиною метою – підтвердити кваліфікацію технолога-дослідника з виробництва і переробки продукції тваринництва.
Усі випускники доклали зусиль і за допомогою презентаційного матеріалу, переконливої доповіді довели власні результати досліджень, вступали у фахову дискусію з членами комісії. Захід відбувся традиційно відкрито, принципово й вимогливо щодо точності прийнятих студентами-дослідниками висновків й пропозиції та доцільності їхнього впровадження у бізнес-структури.
По завершенню роботи екзаменаційної комісії її голова підбив  підсумок – підготовлені випускники підтвердили кваліфікацію технолога-дослідника з виробництва і переробки продукції тваринництва. А статистика цифр є тому підтвердженням:
- середній бал із захисту випускних магістерських (дипломних) робіт – 4,60;
- кількість випускників, які підтвердили факт отримання диплома з відзнакою – 4;
- кількість рекомендованих випускників до навчання за програмою аспірантури – 4;
- кількість рекомендованих до впровадження робіт – 100%;
- кількість робіт з вже наявною довідкою про впровадження у бізнес-підприємства – 3;
- кількість робіт, елементи яких опубліковано у науковій фаховій пресі – 100%;
- кількість робіт, в яких використано прикладні комп’ютерні програми – 100%.
Так тримати, технологи-випускники та їх керівники-викладачі факультету! Бути лідерами!
Заступник декана з НР, доцент Р.О. Трибрат















факультет ТВППТСБ, захист дипломних робіт, студентська молодь мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget