Зустріч партнерів проекту «Розвиток потенціалу мобільності студентів у галузі вищої освіти в Україні та Сербії»

1-4 лютого на базі Технічного університету Гамбургу-Харбургу  у Німеччині відбулася зустріч партнерів проекту «Розвиток потенціалу мобільності студентів у галузі вищої освіти в Україні та Сербії», метою якого є збільшення можливості працевлаштування випускників вищих навчальних закладів та покращення якості дослідницької роботи аспірантів.
Технічний університет Гамбургу, один із наймолодших та успішних університетів Німеччини, було засновано у 1978 році як класичний спеціалізований інженерно-технічний вищий навчальний заклад.
Партнерами проекту стали: Миколаївський національний аграрний університет, Харківський гуманітарний університет «Народна українська академія», Національний університет «Києво-Могилянська академія», Східноєвропейський національний університет імені Лесі України, Міністерство освіти і науки України, Університет Нішу (Сербія), Університет Нови Сад (Сербія), Політехнічний університет Мілану (Італія), Університет Ольборгу (Данія), Освітній центр TOPCLass (Сербія), Університет Сингідунум (Сербія), Міністерство освіти, науки і технологічного розвитку Сербії.
Представили та взяли участь в обговоренні проекту делегати Миколаївського національного аграрного університету – проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Наталія Шарата та працівник Науково-дослідного центру міжнародного співробітництва і правового забезпечення Віталій Карбашевський.
Впродовж чотирьох днів плідної роботи із партнерами проекту було визначено основні завдання, відповідальних осіб за їхнє виконання та терміни виконання.
У цілому такий конструктивний діалог між партнерами є запорукою успішної реалізації проекту «Розвиток потенціалу мобільності студентів в галузі вищої освіти в Україні та Сербії».  













міжнародне співробітництво, виховна робота, мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget