Благодійна акція до Дня Святого Валентина

У лютому напередодні Дня Святого Валентина в Миколаївському національному аграрному університеті традиційно відбувся благодійний ярмарок. Уся дружна університетська родина із великим задоволенням долучилася до акції. Молодь презентували численні страви, випічку та смаколики, приготовані власноруч. Усі виручені кошти будуть спрямовані на благодійність.
Студентський ярмарок не залишив байдужим жодного. Здобувачі вищої освіти, науково-педагогічні працівники та співробітники університету були приємно вражені кулінарними здібностями молоді і, водночас, прагненням студентів творити добро. За результатами проведення благодійного ярмарку було зібрано 15 000 гривень.
У межах святкування Дня Святого Валентина в університеті було проведено фотовиставку «Університетська родина: МНАУ єднає серця», на якій було представлено фотографії щасливих пар – студентської молоді, випускників, науково-педагогічних працівників та співробітників університету, які закохалися один в одного та поєднали свої серця у стінах університету.
Ще одним цікавим заходом стала «Естафета зізнань у коханні», під час якої кожен мав можливість висловити свої почуття коханій людині.
Проведення подібних заходів вкотре доводить, що серця молодого покоління сповнені добром, любов’ю та милосердям.


































волонтерська діяльність, виховна робота, студентська молодь мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget