«Відчиняй, не мовчи...»

30 листопада в актовому залі головного навчального корпусу відбувся творчий вечір факультету ТВППТСБ під назвою «Відчиняй, не мовчи...». Захід відзначився своєю яскравістю, філігранністю та високим рівнем підготовки. Ідея чудового свята належить декану факультету, доктору с.-г. наук, професору Гилю Михайлу Івановичу, який, як справжній керівник факультету, турбується не лише про навчання, а й про дозвілля здобувачів вищої освіти. Завдяки участі у концертній програмі, молодь факультету мала змогу розкрити свої таланти, показати себе яскравими та неординарними! 
Більш за все вражала різноплановість виступів, адже в концертну програму увійшли: театральні постановки, вокальні номери, виступи з авторськими віршами та піснями, танцювальні номери, гра на музичних інструментах та запальні жарти від команди КВК факультету «Діти понеділка». Протягом всього концерту в залі відчувалась атмосфера тепла та єднання, що охоплювала і викладачів і здобувачів вищої освіти. 
Великим сюрпризом для глядачів були виступи гостей заходу – випускників факультету ТВППТСБ Андрія Стокалюка та Юлії Додулад. Вони подарували присутнім свої пісні, показавши особисту креативність та індивідуальність. Велика подяка нашим випускникам, що не забувають та шанують свій рідний факультет!
По закінченню заходу, учасники були нагороджені грамотами «За яскравість, талановитість та активну участь в житті факультету», а також солодкими подарунками (які старанно виготовив Центр громадського харчування університету) від керівництва факультету.
Творчий вечір ще раз довів, що факультет ТВППТСБ – це велика та дружня родина, в якій панує злагода та порозуміння. Від щирого серця дякуємо всім учасникам, організаторам та гостям свята, та сподіваємось, що проведення такого заходу стане доброю традицією для нашого факультету!
Відчиняй, не мовчи..!
Заступник декана фаультету з ВР О.І. Каратєєва






























Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget