Святкові заходи до Міжнародного дня волонтера

5 грудня – Міжнародний день волонтера. Це свято, запропоноване Генеральною асамблеєю ООН, відзначається щорічно з 1985 року. В Україні волонтерство з’явилося на початку 90-х років минулого століття.
Саме цього дня з нагоди такого чудового свята творчий колектив Миколаївського національного аграрного університету із концертною програмою завітав до Міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Студентська молодь ділилася із присутніми своєю нестримною енергією, вдячністю та добром. Щоб підсолодити шановним гостям життя, творчий колектив МНАУ пригостив усіх солодощами.
Колектив Міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) висловив щиру подяку педагогічному колективу та студентській молоді Миколаївського національного аграрного університету за активну участь у культурно-масових заходах до урочистих і знаменних дат та з нагоди Міжнародного дня волонтера.
Вітаємо усіх, для кого волонтерство – це покликання, спосіб життя! Бажаємо міцного здоров’я, мирного неба над головою, благополуччя та злагоди!















волонтерська діяльність, святковий концерт, студентська молодь

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget