Участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу «Кращий студент України – 2016»

З 16 по 18 грудня у мальовничому місті Суми відбувся фінал Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України – 2016». Представляти Миколаївську область на конкурсі випала честь здобувачу вищої освіти групи Т 4/1 факультету ТВППТСБ Миколаївського національного аграрного університету Братко Анні, яка посіла перше місце на регіональному етапі конкурсу. 
Довга та повна турбот підготовка до участі в заході дійсно була варта того, щоб опинитися на одній сцені з найкращими здобувачами вищої освіти різних куточків України. Цікаві лекторії на гострі соціальні теми, пізнавальні екскурсії містом та цікаві знайомства з інтелігентною та небайдужою молоддю, зробили перебування у Сумах незабутнім.
Конкурсна програма складалася із трьох етапів: відео презентація на тему: «Я - найкращий», конкурс талантів та презентація власного соціального проекту. Для кожного учасника конкурс став випробуванням на витривалість, сміливість та неординарність, що відіграло певну виховну роль у житті кожного. Наприкінці конкурсу всі учасники отримали цінні призи та дипломи від організаторів. Однак найголовнішим є те що, всі здобули важливий досвід, нових друзів та незліченну кількість позитивних емоцій.
Величезну вдячність виражаємо керівництву Миколаївського національного аграрного університету, зокрема ректору В'ячеславу Сергійовичу Шебаніну та проректору з НП і ВР та ПК Шараті Наталі Григоровні за надану можливість та підтримку, допомогу у підготовці до участі в конкурсі. Особиста величезна вдячність заступнику декана факультету ТВППТСБ з ВР Каратєєвій Олені Іванівні, за супровід, допомогу, підтримку, слушні поради та розуміння.
Від щирого серця вітаємо учасників та переможців конкурсу! Студенти Миколаївського національного аграрного університету – найкращі!









студентське самоврядування мнау, виховна робота, кращий студент україни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget