Наші в Одесі: виїздний день студентів МНАУ

13 грудня 2016 року група студентів 4 курсу факультету менеджменту у супроводі викладачів і декана факультету, д.е.н. Шебаніної О.В., відвідали Генеральне Консульство Румунії в Україні, м. Одеса. Зустріч стала можливою за організаційної підтримки НДЦ міжнародного співробітництва і правового забезпечення МНАУ.

    Студенти зустрілись зі співробітниками Консульства, а також з Генеральним Консулом, паном Емілем Рапча. В ході розмови за круглим столом обговорювались питання євроінтеграції України, можливості отримання безвізового режиму, проблеми економіки України і зовнішньоекономічного розвитку країни в цілому, а також досвіду Румунії в питаннях такого роду. Отримано багато інформації про стан співпраці між нашими країнами, освітні можливості і стипендійні програми румунських університетів, історію Румунії та інше. Крім того, консули ознайомили гостей з процедурою отримання візи та іншими нюансами повсякденної роботи дипломатичної місії. Серед позитивних результатів візиту також можна назвати домовленість про допомогу Консульства у налагодженні контактів з вищими навчальними закладами Румунії, і згоду Генерального посла відвідати МНАУ найближчим часом. 
    Наступним пунктом програми виїзного дня було відвідання Одеського державного аграрного університету. Майбутні менеджери ознайомились з історією закладу, оглянули головний корпус, поближче познайомились зі здобувачами вищої освіти дружнього закладу. Позитивних емоцій і вражень вистачить до наступної подорожі, можливо, вже до іншого міста. 

2016, міжнародний відділ, міжнародне співробітництво, студентське самоврядування

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget