ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ І МІЖНАРОДНОЇ ЕКОНОМІКИ

    1.11.2016 Миколаївський національний аграрний університет відвідали учні 9-х, 10-х та 11-х класів Сухоєланецької ЗОШ, яка співпрацює з кафедрою публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки.
   Привітно і гостинно зустрів гостей ректор університету Шебанін В.С. вельмишановний В’ячеслав Сергійович  розповів абітурієнтам про переваги навчання і можливості студентів, які здобули освіту в МНАУ. Також зазначив, що сьогодні студенти МНАУ мають чудову можливість пройти стажування за кордоном за спеціальністю і одночасно удосконалити знання іноземної мови. Крім роботи і мовної практики вони можуть познайомитись з культурою іншої країни, з методами ведення аграрного бізнесу і, нарешті, зав'язати нові знайомства.


    Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Є.В. Баркарь ознайомив абітурієнтів з правилами вступу до МНАУ та проходження ЗНО-2017. Звернув увагу на роботу підготовчих курсів МНАУ, які проводяться з метою надання допомоги абітурієнтам у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), вступу до університету та успішної адаптації до навчання у вищому навчальному закладі.


    Директор Технолого-економічного коледжу МНАУ, Рибачук В.П., ознайомив школярів за якими спеціальностями коледж готує фахівців, з умовами прийому у 2017 році.
  
   Під час екскурсії наші шановні гості відвідали музей університету «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині», де Березовська Т.В., кандидат історичних наук, завідувач кафедри українознавства розповіла про історію розвитку аграрної освіти на півдні України.


    Завідувач кафедри інформаційних систем і  технологій, кандидат технічних наук, доцент Волосюк Ю.В. розповів про систему забезпечення університету комп’ютерними технологіями.
    Рурик Г.Л., завідувач психолого-педагогічної лабораторії науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості Миколаївського національного аграрного університету провела для учнів тренінг для виявлення профорієнтаційної спрямованості, професійної схильності та здатності.


     Школярі також мали зустріч з деканом факультет менеджменту, доктором економічних наук, професором  Шебаніною О.В. та заступником декана з навчальної роботи кандидатом педагогічних наук, доцентом Тищенко С.І., які розповіли про діяльність факультету менеджменту.
    Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки ознайомили абітурієнтів з особливостями нової спеціальності факультету «Публічне управління та адміністрування».
    Крім того, учні Сухоєланецької ЗОШ ознайомилися з умовами проживання у гуртожитках, покуштували страви у їдальні Миколаївського національного аграрного університету.


 Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки висловлюють щиру подяку вчителям Сухоєланецької ЗОШ, Кошмілі Т.М., заступнику директора з виховної роботи та Баришніковій О.В., вчителю історії за тісну співпрацю та колегам у проведенні екскурсії.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget