Зустріч із прокурором Миколаївської області

20 жовтня 2016 року студентська молодь Миколаївського національного аграрного університету мала чудову можливість зустрітися із прокурором Миколаївської області Тарасом Омеляновичем Дунасом. Зустріч відбулася у дружній, позитивній, невимушеній атмосфері спілкування та конструктивного обміну думками.
Тарас Омелянович ознайомив студентство із поняттями «прокуратура», «прокурор», із їхніми основними завданнями, специфікою діяльності, а також наводив конкретні приклади діяльності Прокуратури області, як державного правоохоронного органу, на який покладено здійснення нагляду за додержанням та правильним застосуванням законів.


Здобувачі вищої освіти також вели конструктивний діалог із прокурором, ставлячи найбільш цікаві та значимі для сучасного суспільства запитання, з-поміж яких: про шляхи попередження злочинності серед неповнолітніх осіб, про запобігання незаконному поширенню зброї, про роль органів місцевого самоврядування у боротьбі із злочинністю, про способи та методи боротьби із свавіллям у соціальних мережах, про засоби боротьби із розповсюдженням наркотичних засобів тощо.





Тарас Омелянович був приємно вражений активністю студентської молоді, та побажав здобувачам вищої освіти бути свідомими громадянами своєї країни, якомога більше цікавитися проблемами і новинами політичної, суспільної та правоохоронної сфери, викорінювати зі своєї свідомості найбільше зло людства – байдужість.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget