Презентація талантів студентів І курсів

Традиційно щороку у Миколаївському національному аграрному університеті проходить яскравий захід «Презентація талантів студентів І курсів».
27 жовтня у святкові залі зібралися студенти І курсу усіх спеціальностей університету та Технолого-економічного коледжу, щоб презентувати свої творчі здібності. Усі артисти, які представляли свої таланти є вихованцями факультету культури й виховання та учасниками культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського національного аграрного університету. Глядачі мали змогу насолоджуватися чарівним співом, запальними танцями, гарною грою на музичних інструментах та ще багато цікавого. 
З вітальним словом до першокурсників звернувся перший проректор Дмитро Володимирович Бабенко, зазначивши: «Молодь Миколаївського національного аграрного університету – найталановитіша»! Проректор із виховної роботи Наталія Григорівна Шарата подякувала талановитій молоді за чудові виступи та побажала подальшого розквіту їх творчого потенціалу.
Дійсно, цього року до університету вступила дуже талановита та творча молодь, яка не просто виконує на сцені творчі номери, а вкладає в них всю свою душу. 













Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget