Профорієнтаційна робота кафедри українознавства

25 жовтня науково-педагогічні працівники кафедри українознавства Миколаївського національного аграрного університету вирушили до Єланецького району Миколаївської області з метою проведення профорієнтаційної роботи серед учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл. Наталія Григорівна Шарата та Тетяна Всеволодівна Березовська поінформували майбутніх абітурієнтів про організацію освітнього процесу у МНАУ, досягнення здобувачів вищої освіти університету, правила складання ЗНО та вступу до навчального закладу. 




Поспілкувався із учнями студентський президент Іван Ботнар, який наголосив на тому, що в університеті присутня абсолютно демократична атмосфера, завдяки чому органи студентського самоврядування мають надзвичайно широке коло повноважень, а також зазначив, що університет має потужну матеріально-технічну базу, що також дозволяє максимально реалізувати свої здібності та засвоїти професійні навички.

Особливе враження на майбутніх абітурієнтів справила наша студентська молодь, яка продемонструвала свої творчі, спортивні, наукові здібності. Лунав чудовий спів, зворушливі вірші, вражали запальні танці та спортивні досягнення. Окрім того, студенти МНАУ продемонстрували свої знання іноземних мов, зокрема англійської та німецької, які здобули завдяки можливості закордонної практики.
Зустріч із майбутніми абітурієнтами пройшла у дружній атмосфері взаєморозуміння та поваги. 









Щиро запрошуємо випускників 9-х та 11-х класів загальноосвітніх шкіл Єланецького району вступати на навчання до Миколаївського національного аграрного університету! 



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget