Вручення дипломів освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» та «Спеціаліст» факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології

1 липня 2016 року в актовій залі Миколаївського національного аграрного університету відбулося урочисте вручення дипломів спеціалістам та магістрам спеціальностей «Якість, стандартизація та сертифікація» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології. 
На святі були присутні випускники, професорсько-викладацький склад кафедр факультету, завідувачі кафедр, батьки та гості свята! Урочисту церемонію вручення дипломів було розпочато з вітального слова проректора з наукової роботи Миколаївського НАУ О.Є. Новікова, який тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання та вручив довгоочікуваний документ про повну вищу освіту. 



Із побажаннями подальших успіхів, із успішним завершенням навчання та отриманням дипломів, привітав випускників декан факультету ТВППТСБ, М.І. Гиль. Щирі слова настанови на майбутнє висловили завідувач кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва Т.В. Підпала, завідувач кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Л. С. Патрєва та доцент С.С. Крамаренко, які сердечно привітали випускників із закінченням навчання, побажавши їм посісти гідне місце в житті та успішно реалізувати себе в професійній діяльності.


Від випускників чудові слова подяки лунали від Ольги  Савосік.  
Привітання для випускників лунали від студентів факультету культури і виховання!
Вітаємо усіх зі святом! Бажаємо наснаги, доброї долі, здійснення мрій та реалізації усього задуманого! 


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget