Екскурсія у МНАУ для учнів Миколаївської спеціалізованої І-ІІІ ступенів школи № 22 з поглибленим вивченням англійської мови

30 травня та 1 червня 2016 року в Миколаївському національному аграрному університеті відбулася навчальна практика для учнів 10 класів Миколаївської спеціалізованої І-ІІІ ступенів школи № 22 з поглибленим вивченням англійської мови, організована кафедрою світового сільського господарства і зовнішньоекономічної діяльності та кафедрою іноземних мов.
Привітав гостей перший проректор університету Дмитро Володимирович Бабенко, ознайомивши учнів із освітнім процесом Миколаївського НАУ та надавши поради щодо підготовки до майбутнього вступу до вищої школи.
Програма відвідування учнями університету передбачала не лише пізнавальну, а й навчальну складову, оскільки спілкування відбувалося англійською мовою. Науково-педагогічні працівники кафедри іноземних мов університету, які проводили екскурсії для учнів, відзначили їхній високий рівень володіння іноземними мовами.
Молодь ознайомилася із матеріально-технічною базою та окремими підрозділами університету, зокрема навчальною лабораторією «Навчальний банк», музеєм «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині», приймальною комісією, навчальним корпусом № 5, Центром громадського харчування. Також учнів проінформували щодо можливостей підготовки висококваліфікованих фахівців у МНАУ, закордонної практики та стажування.
Екскурсія видалася дуже цікавою та змістовною. Приємно, що учні висловили захоплення такою формою проведення навчальної практики і побажали продовжити співпрацю із університетом протягом наступного навчального року.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget