Foot-квест «Історичний Миколаїв Великою Морською»

28 квітня відбувся foot-квест із циклу "Історичний Миколаїв Великою Морською" серед 14 навчальних закладів Миколаєва. Захід організували громадська організація “Жіночі ініціативи та демократія” та Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва за підтримки Департаменту освіти і науки Миколаївської ОДА та Миколаївської обласної організації Національної спілки фотохудожників України, Миколаївської обласної типографії та Роллер-Центру.
За умовами квесту, кожна команда повинна була протягом 2 годин розгадати 12 загадок щодо історичних фактів та архітектурних пам'яток Миколаєва, відшукати відповідні локації (об'єкти) вулицею Велика Морська, біля яких зробити підтверджувальне командне селфі, отримати від координаторів фрагменти пазла, і якнайшвидше повернутися “на базу” — до бібліотеки.  На заключному етапі учасники складали із одержаних на локаціях пазлів картину миколаївського художника Олександра Покосенка, де зображено розташовану на Великій Морській будівлю Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва, яка є архітектурною пам'яткою ХІХ ст., а потім захищали перед журі свій маршрут. 










За підсумками квесту призові місця (І, ІІ і ІІІ місця) посіли команди Миколаївського національного аграрного університету, учасники яких проявили максимум кмітливості, знань та вміння йти до перемоги. Команди-переможці було нагороджено призами від спонсорів: подарунковими сертифікатами на безкоштовне відвідування Скай-Парку (І місце) та сертифікатами на відвідування Роллер-Центру (ІІ та ІІІ місця). 
Вітаємо наших переможців!








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget