Засідання Ради ректорів вищих навчальних закладів Миколаївської області

24 травня на базі обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України відбулося засідання Ради ректорів вищих навчальних закладів Миколаївської області. На засіданні було розглянуто низьку актуальних питань, з-поміж яких: 
- здобутки студентів-спортсменів Миколаївської області та заходи щодо покращення роботи із фізичної культури і спорту у ВНЗ І-ІV р.а.;
- Миколаївщина як центр формування культурно-мистецьких шкіл у системі вищої освіти Південного регіону України;
- заходи з підтримки талановитої студентської молоді Миколаївської області.
На початку засідання голова Ради ректорів В’ячеслав Сергійович Шебанін, ректор Миколаївського національного аграрного університету, доктор технічних наук, професор подякував ректорам вищих навчальних закладів міста, студенти яких взяли участь у параді до Дня Європи, та висловив надію, що молоде покоління не буде стояти осторонь проблем області.
У засіданні Ради ректорів взяв участь народний депутат України Тарас Дмитрович  Кремінь, голова підкомітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, який окреслив низку першочергових завдань, що стоять перед освітньою галуззю України, у тому числі й Миколаївської області. Особливу увагу звернув на те, що кожен випускник ВНЗ має бути працевлаштованим в Україні та працювати задля покращення та розквіту нашої держави.
Окремо Тарас Дмитрович Кремінь наголосив на питані щодо надання допомоги з боку Міністерства освіти і науки України сферам, пов’язаним із здоровим способом життя молоді, зокрема підкресливши на функціонуванні спортивного комплекс у парку Перемоги та плавбасейні, де студентська молодь може займатися спортом, активно проводити вільний час. На засіданні було приділено належну увагу й розвитку талановитої молоді, зокрема наведено приклад про проведення обласного турніру молодих фінансистів у Миколаївському національному агарному університеті, що отримав високу оцінку серед ВНЗ, фінансових та комерційних установ.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget