Конкурс на посаду позаштатного помічника народного депутата України Вадима Івановича Підберезняка

27 травня 2016 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся заключний етап конкурсу на посаду позаштатного помічника народного депутата України Вадима Івановича Підберезняка.



Конкурсна програма для претендентів на посаду позаштатного помічника народного депутата України була нелегкою та складалась з трьох етапів відбору. Перший етап конкурсу – діагностичний, із використанням формалізованих методів: тестування, опитування, що є методичними засобами для отримання первинної соціально-психологічної інформації. Використання проективних методів, які не потребують спеціальних матеріалів, окрім олівця й аркушу паперу, дозволили проектувати неусвідомлювані властивості особистості, а саме комунікабельність, організаторські здібності, цілеспрямованість, вміння концентруватися на поставленій меті, стресостійкість, активність, демонстративність або її відсутність.
Другий етап був спрямований на подальше дослідження вищеперерахованих якостей (але вже на поведінковому рівні), здатність в реальних умовах приймати рішення, представляти себе, вести діалог. Практичні вправи, які увійшли до складу тренінгу, дозволили:виявити лідерські здібності, поєднувати ідеї з різних областей емпіричного і чуттєвого досвіду, продемонструвати вміння приймати рішення на підставі мінімальної інформації,реалізовувати власні цілі, зіставляючи їх зі своїми потребами і потребами оточуючих, виходити за межі загальноприйнятого для найкращого вирішення ситуації, протистояти груповому тиску, бути стійким, вести за собою, а також здатності викладати інформацію чітко і яскраво.
Третій етап конкурсу передбачав оцінку інтелектуального рівня, в тому числі знання історії держави та права, наявності логічного мислення, винахідливості, кмітливості, здатності формулювати висновки, швидко реагувати на зміну ситуації тощо. 
Відбір був дуже складним, тому що усі претенденти достойні цієї посади. До фіналу потрапили 4 найкращі конкурсанти – Сергій Муравський, Віктор Гончарук, Анатолій Камашев, Тетяна Топорова. Кожен із кандидатів на посаду виступив із презентацією на тему «Майбутнє України»,запропонувавши свою програму дій та висловивши свої сподівання й бачення.



За результатами конкурсу перемогу здобула студентка факультету менеджменту Тетяна Топорова. Відтепер Тетяна працюватиме у команді народного депутата України Вадима Івановича Підберезняка.   










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget