Практичне заняття для здобувачів вищої освіти в умовах виробництва на базі ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»

З метою всебічного сприяння практичної підготовки здобувачів вищої освіти, працевлаштування випускників та розвитку інтеграційних зв’язків із замовниками та споживачами освітніх послуг, 29 березня 2016 року старшим викладачем кафедри обліку і аудиту Костирко А.Г. було проведено практичне заняття для здобувачів вищої освіти обліково-фінансового факультету із напряму підготовки «Облік і аудит» академічної групи Б4/1 в умовах виробництва на базі ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв».
Працівники підприємства гостинно зустріли студентів і ознайомили із історією розвитку підприємства, а також із організацією і технологією виробництва власної продукції. ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» – лідер у виробництві кисломолочних продуктів в Україні. Підприємство «Лакталіс-Миколаїв» належить французькій компанії Lactalis Groupe, яка є одним з найбільших виробників молочної продукції у світі. Продукція Lactalis представлена на українському ринку брендами «President», «Galbani», «Дольче», «Lactel», «Лактонія», «Фанні», «Локо Моко». 
Наприкінці зустрічі  студентам вручили солодкі подарунки – продукцію підприємства.
Щиро дякуємо керівництву ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» за гостинність! Бажаємо підприємству процвітання і успішного розвитку!    



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget