Всеукраїнський фестиваль художньої творчості «Софіївські зорі»

Із метою збереження кращих традицій аграрних вищих навчальних закладів та підвищення рівня виховної роботи, формування художньо-естетичних смаків, сприяння розвитку творчої особистості та індивідуальності 26 квітня 2016 року в Миколаївському національному аграрному університеті було проведено університетський етап Всеукраїнського фестивалю художньої творчості «Софіївські зорі» у всіх жанрах на тематику – «За Україну, за її волю». Фестиваль проводиться у 2 етапи – університетський та обласний.
Творчі колективи університету, зокрема  народний студентський хоровий колектив «Калина», народна театральна студія «М.А.С.К.А.», ансамбль народного танцю «Золотий колос», студія розмовного жанру, студія гри на музичних інструментах, студія естрадного вокалу своїми патріотичними виступами донесли до молодих студентських сердець усю свою любов і тепло до рідної України.
Проректор університету із науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Наталія Шарата висловила слова вдячності талановитій молоді, підкреслила вагомість подібних заходів у виховній роботі та духовно-патріотичного виховання молоді.



















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget