КВН «Кубок ректора» до Дня сміху

Напередодні Дня сміху – 1 квітня, у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся «Кубок ректора» з КВН. 
За «Кубок ректора»  боролися команди усіх факультетів та Технолого-економічного коледжу МНАУ, зокрема «Анжеліна Джолі» (обліково-фінансовий факультет), «Dream team» (факультет менеджменту), «Пансіонат енергетиків» (інженерно-енергетичний факультет), «Просто люди» (факультет агротехнологій), «Діти понеділка» (факультет ТВППТСБ) та наймолодша команда – «5 елемент» (Технолого-економічний коледж МНАУ). Учасники проявили максимум ентузіазму, винахідливості та кмітливості у конкурсах – фрістайл на тему «Весняний настрій», імпровізація «Конкурс пародій» та музичний біатлон.
 


 Усі присутні в залі поринули в атмосферу позитиву та веселощів. Кожна команда проявила себе із найкращого боку та була достойна Кубка ректора, проте за підсумками об’єктивного оцінювання журі перемогла найкмітливіша команда – «Пансіонат енергетиків». Друге місце розділили команди «Анжеліна Джолі» та «Просто люди», а третє місце посіла команда «Діти понеділка».








Ректор університету В’ячеслав Сергійович Шебанін вручив Кубок переможцям заходу та нагородив кожну команду грамотами і заохочувальними призами, відзначиши чудові виступи усіх команд та підкресливши кмітливість і винахідливість студентської молоді нашого університету.


 Вітаємо переможців! Дякуємо всім командам за море гарного настрою та позитиву!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget