Спортивні досягнення студентів Миколаївського національного аграрного університету

29-31 березня у м. Вінниця відбулися Всеукраїнські спортивні ігри із волейболу (жінки) серед аграрних ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації, в яких взяла участь збірна жіноча команда МНАУ, тренером якої є Сергій Вікторович Овчарук. У фіналі зустрілися команди Миколаївського НАУ та Київського НУБіП України. З рахунком  2:0 перемогу в матчі здобула збірна жіноча команда Миколаївського НАУ та стала переможцем Всеукраїнських спортивних ігор 2016 року. 



1-4 квітня 2016 року в Києві відбувся Чемпіонат України із гирьового спорту серед юніорів. У цих змаганнях, у складі збірної команди Миколаївської області, брали участь студенти МНАУ групи Б 3/3 Радько Вадим і Радько Владислав. Тренер збірної команди МНАУ із гирьового спорту – Олександр Валерійович Лешуков.
Радько Вадим, кандидат в майстри спорту із гирьового спорту, у ваговій категорії до 85 кг посів 4 місце з результатом 130 підйомів гирі вагою 32 кг.
Радько Владислав, кандидат у майстри спорту із гирьового спорту, у ваговій категорії до 95 кг став срібним призером Чемпіонату України серед юніорів, показавши результат 195 підйомів гирі вагою 32 кг. Таким чином, він завоював місце у збірній команді України із гирьового спорту для участі в Чемпіонаті Європи, який відбудеться у травні в Польщі. 
Вітаємо наших спортсменів!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget