ТЕОРІЯ - БАГАТОСЛІВНО ОПИСАНА СУХА ПРАКТИКА

Центр історії, політології та права Миколаївського національного аграрного університету провів зустріч із В'ячеславом Апанасенко. Провідний ресторатор Миколаєва, депутат Миколаївської міської ради і соратник мера Миколаєва розповів, як на практиці застосовувати здобуті в університеті теоретичні знання. Спікер сам навчався на факультеті менеджменту Миколаївського НАУ і високо оцінив актуальність і потребу в освіті, здобутої у МНАУ, на ринку праці, особливо в сучасних умовах.
В'ячеслав Володимирович на прикладі ресторанного бізнесу поділився з майбутніми менеджерами та економістами багаторічним досвідом, філософією бізнесу та алгоритмом дій підприємницької діяльності. Заняття передбачало закріплення знань, отриманих за курсом господарського та цивільного права.
Крім того, з перших вуст студенти дізналися, що напередодні зустрічі в Миколаєві стартувала нова революційна послуга з дистанційної реєстрації підприємств через інтернет.
Студенти мали змогу ставити питання. Заняття вдалося дуже цікавим та продуктивним, тож студенти МНАУ заздалегідь домовилися про нову зустріч.
Після виступу В'ячеславу Володимировичу презентували книгу про Миколаївський національний аграрний університет та історію аграрної освіти.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget