Підсумки І етапу Всеукраїнських студентських олімпіад з «Біології тварин», «Біотехнології» і «ТВППТ»

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 27.11.2015 р. № 1247 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади (у 2015/2016 навчальному році» та з метою пошуку й підтримки обдарованої студентської молоді протягом лютого 2016 р. на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології проведено перший етап цього заходу з навчальної дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин») і освітніх спеціальностей «Біотехнологія» й «ТВППТ».
І етап Олімпіади з «Біології тварин» для студентів ІІ курсу спеціальності «ТВППТ» передбачав оцінювання за шістьома дисциплінами: зоологія, фізіологія, анатомія та гістологія, біохімія, генетика, мікробіологія.
Всього участь в Олімпіаді взяло 30 студентів, серед яких визначено п’ять переможців (І місце – Караченцева Христина Олександрівна, Т 2/3; ІІ місце – Григоренко Вікторія Віталіївна, Т 2/1; ІІІ місце – Яценко Вікторія Сергіївна, Т 2/3; IV місце – Афанасьєва Лариса Олегівна, Т 2/1; V місце – Грозян Тетяна Андріївна, Т 2/1), які братимуть участь у ІІ етапі Олімпіади.
І етапі Олімпіади з «Біотехнологія» для студентів ІІІ курсу спеціальності «Біотехнологія» передбачав оцінювання за п’ятьома дисциплінами: процеси і апарати біотехнологічних виробництв, загальна біотехнологія, біохімія, генетика, загальна мікробіологія та вірусологія. В Олімпіаді взяли участь 6 студентів, серед яких визначено трьох переможців (І місце – Песчаненко Ольга Володимирівна, БТ 3/1; ІІ місце – Бабіна Оксана Василівна, БТ 3/1; ІІІ місце – Шалаєва Вікторія Віталіївна, БТ 3/1),  які братимуть участь у ІІ етапі Олімпіади.
І етап Олімпіади з «ТВППТ» для студентів V курсу спеціальності «ТВППТ» передбачав оцінювання за чотирнадцятьма дисциплінами: розведення тварин, годівля тварин і технологія кормів, технологія відтворення тварин, гігієна тварин, біотехнологія, технологія виробництва молока і яловичини, свинарства, вівчарства та птахівництва, конярство, технологія виробництва продукції бджільництва, технологія продуктів забою, технологія виробництва молока та молочних продуктів, технологія виробництва м’яса і м’ясних продуктів. В Олімпіаді взяли участь 44 студенти, серед яких визначено п’ять переможців (І місце – Хомик Антоніна Володимирівна, ТМ 5/1; ІІ місце – Сухорукова Ганна Сергіївна, СМ 5/1; ІІІ місце – Савосік Ольга Юріївна, СМ 5/1; IV місце – Коротова Наталія Станіславівна, ТМ 5/2; V місце – Бричук Анастасія Валеріївна, СМ 5/1), які братимуть участь у ІІ етапі Олімпіади.
Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти факультету щиро вітають переможців, бажають не зупинятись на досягнутому, розвивати свої знання і навички й прагнути до нових звершень.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget